top of page
Mascha_edited.png

Over 

Braintality full color zonder delta.png

We make strategy happen!

Wij geloven dat leiderschap en eigenaarschap leiden tot resultaat.

 

Met deze gedachte haken we graag aan op de strategie van organisaties die de lat hoog hebben liggen. 

Van mooie intenties

naar effectief gedrag

Vanuit ons perspectief bieden we op maat gemaakte programma’s, waarin we vanuit wetenschappelijke onderbouwing mooie intenties omzetten naar effectief gedrag. 

Methodiek

Van training tot intervisie en van coaching tot consultancy. Aan de hand van de strategische agenda van de organisatie bepalen we samen hoe we de gestelde doelen, gezien vanuit Learnovation, Teamtation en Empeoplement, het beste kunnen realiseren.

The best man for the job

Met groot hart voor onze relaties en afhankelijk van de vraagstelling of het probleem, kijken we altijd naar de best passende professional(s) for the job.

To make strategy happen!

Anders denken 

Bij Braintality zetten we aan tot anders denken en anders doen, omdat dát is wat organisaties nodig hebben als ze willen groeien en tegelijkertijd wendbaar en weerbaar willen zijn. 

We zijn eigenwijs en geloven niet in management blabla. We geven dus ook niet de zóveelste training waar niemand op zit te wachten.

 

Als het op coaching en intervisie aankomt zijn we niet bang om aan de boom te schudden. Ook gooien we met plezier iets tegen de muur om te zien wat er blijft hangen. 

Anders denken

Sportmetaforen 

We werken graag met sportmetaforen.

Het is namelijk heel verfrissend om eens vanuit dat perspectief naar leren en presteren binnen organisaties te kijken. Er valt zo veel van topsport te leren. Denk alleen al aan mentaliteit, samenwerken en doelen bereiken. 

Onze Professionals

Mascha Engel

Mascha is de founder van Braintality en tevens het kloppende hart van de organisatie. Ze heeft een luisterend oor, is scherp en analytisch en weet altijd de vinger op de zere plek te leggen.

Met een Retail en Hospitality achtergrond en jarenlange managementervaring (ook internationaal) heeft Mascha zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van klantbeleving. 

Mascha 002_edited.png

Mascha
Engel

Empeoplement

Niet alleen als het gaat om de externe klant. De interne klant (de medewerker) is net zo belangrijk. Haar expertises hierin liggen op het gebied van life & business coaching, systemisch werken, loopbaanontikkeling en burn-out preventie. 

Naast dit alles brengt Mascha ook de nodige humor op de werkvloer én (onderschat dit niet) ze maakt de allerlekkerste koffies. Kom je bij ons op kantoor dan ga je dat zéker meemaken (komt ze bij jou op kantoor, wellicht dat het daar ook werkt, ik zou het gewoon proberen).

Ronald van Aggelen
Ronald goed.png

Ronald is onze mindhacker en disruptor. Dat kan ook niet anders, want hij heeft meerdere boeken geschreven over beïnvloedingstechnieken. Hij is een echte aanjager, maar ook een verbinder. He is the guy to talk to als het gaat over gedragsverandering en leiderschapsvaardigheden.

Ronald
van Aggelen

Ronald is kennispartner van David Marquet  en Amy Edmondson en inmiddels master mind als het gaat om Learnovation.

 

Je mag hem wakker maken voor een goed gesprek over Organise to Learn. Geloof ons, daar gaat hij 100% op "aan" (ook op satésaus trouwens, maar dat ter zijde).

Merel van Dongen

Merel staat voor veerkracht.

Een internationale topsporter met een achtergrond in de psychologie. Ze weet exact wat teams nodig hebben om sterker te worden en beter samen te werken en ze is een voorbeeld voor Empeoplement en Teamtation.

Merel.png

Merel
van Dongen

 

Met Merel erbij is er never a dull moment, want ze houdt wel van een geintje en gebruikt humor en zelfspot om te inspireren.

 

Laat je niet voor de gek houden door haar voetbal-imago, want achter dit talent gaat meer Merel schuil dan je denkt

Manuela van de Wiel

Manuela
van de Wiel

Met Manuela hebben we een energie-bommetje te pakken.

Als voormalig bondscoach van een Nederlands synchroon-

zwemteam heeft zij veel van de wereld mogen zien.

Ze weet als geen ander wat het is om doelen te stellen en deze om te zetten in resultaat. Ze weet echter ook wat verliezen is.

Manuela is een ervaren ondernemer, trainer en Learning & Development expert die mensen meeneemt, enthousiasmeert en betrokken maakt.

 

Een professional in haar vak die Teamtation en Empeoplement weet neer te zetten. Een feestje om mee te mogen werken en teams mee in beweging te krijgen.

Gerda van Der landen

Gerda
van der Landen

Zeg je strategie en verbinding dan zeg je Gerda. Haar openheid naar persoonlijke ontwikkeling en de ervaring als voormalig CFO en Treasurer maken haar het voorbeeld van werken met hoofd, hart en buikgevoel. Gerda is analytisch, persoonlijk en betrokken, want als het gaat om de doelen van een organisatie bereiken dan gaat het ook altijd over mensen.

Eigenaarschap en Empeoplement zijn dan ook onderwerpen die Gerda graag bespreekt, omdat ze als geen ander weet hoe belangrijk dit is binnen organisaties, op organisatie- team- en individueel niveau.

bottom of page