top of page
Ontwerp zonder titel (7).png

Onze Professionals

Braintality bestaat uit een team van inspirerende professionals met diepgang, ervaring en een gezonde dosis zelfspot

THE BEST MAN FOR THE JOB

Met groot hart voor onze relaties en afhankelijk van de vraagstelling of het probleem, kijken we altijd naar de best passende professional(s) for the job.

Manuela.png

Een professional in Teamtation en Empeoplement

Ronald leur.png

Master mind als het gaat om Learnovation

Gerda kleur.png

Expert in Eigenaarschap en Empeoplement 

merel.png

Een topsporter met een achtergrond in de psychologie

Mascha kleur.png

Professional voor iedereen met een ontwikkelvraag

Mascha Engel

Mascha is de founder van Braintality, het kloppende hart van de organisatie en degene die altijd de vinger op de zere plek weet te leggen.

Ze gelooft als geen ander in Empeoplement en beschrijft het als de optelsom van vrijheid en eigenaarschap die recht evenredig met elkaar zijn verbonden.

Mascha
Engel

Mascha heeft een luisterend oor en is scherp en analytisch. Ze is een graag geziene sparringpartner voor ondernemers en professionals en als coach voor iedereen met een ontwikkelvraag.

Mascha kan serieus zijn, maar neemt het leven vooral met een korreltje zout. Met haar droge humor en “lichte” sarcasme wordt er veel gelachen. Al leidt het soms ook tot de nodige verwarring. 

Mascha 002_edited.png
Ronald van Aggelen
Ronald goed.png

Ronald is onze mindhacker en disruptor. Dat kan ook niet anders, want hij heeft meerdere boeken geschreven over beïnvloedingstechnieken.

 

Hij is een echte aanjager, maar ook een verbinder. He is the guy to talk to als het gaat over gedragsverandering en leiderschapsvaardigheden.

Ronald
van Aggelen

Ronald is kennispartner van David Marquet  en Amy Edmondson en inmiddels master mind als het gaat om Learnovation.

 

Je mag hem wakker maken voor een goed gesprek over Organise to Learn. Geloof ons, daar gaat hij 100% op "aan" (ook op satésaus trouwens, maar dat ter zijde).

Merel van Dongen

Merel staat voor veerkracht.  Een topsporter met een achtergrond in de psychologie.

 

Ze weet exact wat teams nodig hebben om sterker te worden en beter samen te werken en ze is een voorbeeld voor Empeoplement en Teamtation.

Merel
van Dongen

Met Merel erbij is er never a dull moment, want ze houdt wel van een geintje en gebruikt humor en zelfspot om te inspireren.

 

Laat je niet voor de gek houden door haar voetbal-imago, want achter dit talent gaat meer Merel schuil dan je denkt

Merel.png

Met Manuela hebben we een energie-bommetje te pakken. Als voormalig bondscoach van een Nederlands synchroon-

zwemteam heeft zij veel van de wereld mogen zien.

Ze weet als geen ander wat het is om doelen te stellen en deze om te zetten in resultaat. Ze weet echter ook wat verliezen is.

Manuela
van de Wiel

Manuela is een ervaren ondernemer, trainer en Learning & Development expert die mensen meeneemt, enthousiasmeert en betrokken maakt.

 

Een professional in haar vak die Teamtation en Empeoplement weet neer te zetten. Een feestje om mee te mogen werken en teams mee in beweging te krijgen.

Manuela van de Wiel
Gerda van Der landen

Zeg je strategie en verbinding dan zeg je Gerda. Haar openheid naar persoonlijke ontwikkeling en de ervaring als voormalig CFO en Treasurer maken haar het voorbeeld van werken met hoofd, hart en buikgevoel.

 

Gerda is analytisch, persoonlijk en betrokken, want als het gaat om de doelen van een organisatie bereiken dan gaat het ook altijd over mensen.

Gerda
van der Landen

Eigenaarschap en Empeoplement zijn dan ook onderwerpen die Gerda graag bespreekt, omdat ze als geen ander weet hoe belangrijk dit is binnen organisaties, op organisatie- team- en individueel niveau.

Braintality Blog

BRAINSPIRATION

VOOR WIE

Actief en fun! Voor wie anders wil leren denken en anders wil leren doen

Wij geven niet de zóveelste training waar niemand op zit te wachten. Onze programma’s zijn alleen voor wie écht toe is aan verandering.

Voor leiders, ondernemers, twijfelaars, eager beavers, carrieretijgers, wannabe’s, high potentials en kampioenen. Iedereen die de lat hoog heeft liggen kan iets bereiken met de programma's van Braintality.

Delta logo Goud PMS.png
AdobeStock_293128435.jpeg

Doorbreek
patronen, 
pak de regie!

Brain enveloppe.png

ANDERS DENKEN

Bij Braintality zetten we aan tot anders denken en anders doen, omdat dát is wat organisaties nodig hebben als ze willen groeien 

We zijn eigenwijs en geloven niet in management blabla. We geven dus ook niet de zóveelste training waar niemand op zit te wachten.

 

Als het op coaching en intervisie aankomt zijn we niet bang om aan de boom te schudden. Ook gooien we met plezier iets tegen de muur om te zien wat er blijft hangen. 

Delta logo Goud PMS.png

Innovatief Concept

We implementeren een unieke methodiek

ORGANISE TO LEARN

Ben jij benieuwd waar je staat binnen het concept van Organise to Learn en wil
je weten hoe je de volgende stap kan zetten?

Het is innovatief concept, waarmee we ons brein nieuwe werkvormen aanleren die ons sterker maken, wendbaarder en weerbaarder

Laten we dan afspreken en de
mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart brengen.


Le t’s make it happen!

Delta logo Goud PMS.png
AdobeStock_434681610.jpeg

Brainspiration

Geen blabla, maar gratis content waar je écht wat aan hebt, zoals white papers, blogs, boeksamenvattingen en nog veel meer feiten en wijsheden. 

Schrijf je in voor Brainspiration

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page