top of page
Anders doen 
Anders denken 
Delta Goud structure_edited_edited.png

UNIEKE AANPAK

Leer kijken vanuit een ander perspectief

Braintality helpt organisaties om vanuit een ander perspectief te kijken naar leiderschapsontwikkeling en gedragsverandering. Vanuit een andere hoek zie je nieuwe dingen. Je krijgt daardoor ruimte om anders te denken, waardoor je makkelijker nieuwe werkwijzen kunt ontwikkelen en aannemen.

Investeer in organisatie, team en individu

Om je strategische agenda te realiseren is het van groot belang dat je niet alleen op orgnisatie niveau naar je strategie kijkt, maar ook op team en individueel niveau. Vanuit die gedachte zetten wij drie wetenschappelijk onderbouwde methodes in:

Learnovation
Braintality_Learnovation.png
Braintality-learnovation.png
Versnel innovatie met een zelflerende organisatie

Volgens Harvard professor Amy Edmondson zijn zelflerende organisaties wendbaarder en weerbaarder. Als je volgens haar Organise to Learn principe werkt innoveer je sneller dan organisaties die zijn ingericht volgens het Organise to Execute principe.

Download hier het Whitepaper Organise to Learn.

Krijg de tools om een lerende organisatie in te richten

Braintality geeft je de ondersteuning en tools om een lerende organisatie in te richten. Een leven lang leren wordt concreet en tastbaar.

De eerste stap

De eerste stap naar een lerende organisatie maken we samen met stakeholders (leiderschap, management en medezeggenschap). Planmatig leggen we het fundament voor de komende jaren.

Het vervolg

Hierdoor ontstaat ruimte om een effectief programma uit te rollen dat in de breedte van de organisatie omarmd wordt en versnelde leiderschapsontwikkeling en innovatie mogelijk maakt. 

Teamtation
Braintality-teamtation.png

Maak samenwerken binnen teams aantrekkelijk

Braintality gelooft in de kracht van een dynamische samenstelling en werkwijze van teams. Binnen Teamtation gaan teams op zoek naar de meest aantrekkelijke wijze van samenwerken.

 

De dynamiek, de mechanismen van de groep en de ontbrekende expertise worden beetgepakt. Nieuwsgierigheid en de wil om te groeien zijn de drijfveren achter inspirerend samenwerken.

Activeer nieuwsgierigheid naar talent en expertise van anderen

Teamtation zorgt dat je weet hoe je de kennis en kunde van anderen kunt koppelen aan gezamenlijke uitdagingen.

 

Leer elke keer weer scherp te zijn op veranderende omstandigheden, zodat samenwerken in essentie dynamisch wordt. Je kan zó veel meer succes ervaren en vieren door met elkaar te leren, fouten te omarmen en “eigen”aardigheden in te zetten. Teamtation brengt jouw team tot effectief en ontspannen samenwerken binnen een veilige omgeving.

AdobeStock_497661851_edited.jpg
empeoplement
AdobeStock_113915855.jpeg
Braintality-empeoplement.png
Stimuleer de kracht en keuzevrijheid van het individu

Een mens komt tot grote prestaties als er ruimte is om keuzes te maken. Als je de vrijheid ervaart om te kunnen ontdekken. Als je mag doen wat je écht leuk vindt en waar je goed in bent. 

Door het individu de ruimte te geven om zelf op zoek te gaan naar de vrijheid die nodig is voor succes worden zelfvertrouwen en eigenaarschap sterker.
 

Vanuit leiderschap ondersteun je dit door een omgeving te creëren die veilig is en waar fouten kunnen worden gemaakt.

Ga óók op Expeditie

Wil jij alles eruit halen wat erin zit dan wil je met je team(s)  op EXPEDITIE: Het meest effectieve EMPEOPLEMENT programma van Braintality.

Een training van 72 uur waarin 10 tot 15 deelnemers uit jouw organisatie op reis gaan om te ontdekken hoe zij ieder individueel kunnen bijdragen aan het realiseren van de strategische agenda.

bottom of page